Hyvin varustettuna ja tyylikkäänä turvallisille safareille!

Safaritoiminnan keskus on eläinpuistossa sijaitseva 360 m2 safaritalo. Täällä safarivieraat otetaan vastaan ja varustetaan retkille. Tyylikkäät ja tarkoituksenmukaiset pukineet löytyvät kaiken ikäisille ja kokoisille. Lomakylä Gulo Gulon asiakkaat voivat koko vierailunsa ajan – myös vapaa-aikanaan – käyttää lämmintä safarivarustusta.

Wildlife Safariksen kelkat soveltuvat täydellisesti safarikäyttöön. Ne ovat ekologisia, hiljaisia, vähäpäästöisiä, kahdelle rekisteröityjä nelitahtikelkkoja. Kelkkojen erikoisuutena on kolmen istuttava penkki, joka mahdollistaa lapsen istumisen kelkassa vanhempien kanssa. Kesällä siirtymiset kohteisiin tapahtuvat autoilla tai ohjattuina vaelluksina.

Turvallisuuteen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisyyn kiinnitetään suurta huomiota kaikilla safareilla. Oppaat on koulutettu kaikkien riskien varalta ja ennen vaativia ohjelmia he opastavat myös asiakkaansa. Onnettomuuksien varalta Wildlife Safariksella on yhteinen pelastautumissuunnitelma toimialueen aluehälytyskeskuksen kanssa.

 

Panostamme eläinten hyvinvointiin

Suuri osa Ranualle saapuvista matkailijoista tulee katsomaan arktisia eläimiä ja kokemaan ohjelmapalveluja, joissa poroilla, huskyilla tai hevosilla on keskeinen rooli. Työkavereinamme on ihmisten lisäksi eläimiä, joiden hyvinvointi meille tärkeää.

Ranuan Seudun Matkailu Oy on mukana Lapin yliopiston hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää eläinten hyvinvointia osana turvallista ja vastuullista matkailutoimintaa sekä matkailuyritysten kilpailukykyä. Tavoitteenamme on hankkeen tuella kehittää toimintaamme edelleen ja myös viestiä siitä tehokkaammin. Jo tällä hetkellä asiakkainamme on matkanjärjestäjiä, joilla on omat eläinten hyvinvointia koskevat standardinsa, joiden toteutumista he seuraavat auditoinnein.

Lue lisää eläimet ja vastuullinen matkailu -projektista

http://animaltourismfinland.com/

https://lacris.ulapland.fi/fi/projects/animals-and-responsible-tourism-promoting-business-competitiveness-through-animal-welfare(15848bba-1405-4bc7-8581-5b598088b21a).html