Kolmen päivän safari

Kolme päivää kelkan ohjaimissa!

Hyppää kelkkaan, opi ajovinkit ammattilaiselta ja lähde aitoon pohjoiseen. Tämä viiden päivän retki vie sinut syvälle Lapin tuntureille.

1. PÄIVÄ

Torstaina saavutaan Rovaniemen lentokentälle josta kuljetus Ranualle ja kirjautuminen lomakylään. Illallisen jälkeen opas kertoo ohjelmasta ja vastaa kysymyksiin. Majoitut ainutlaatuisissa lomakylä Gulo Gulon lomahuoneistoissa!

2. PÄIVÄ

Aamiaisen jälkeen siirrytään Safaritaloon, jossa jaetaan retkeilyvarusteet ja kokenut opas antaa ajo-opetuksen ja turvallisuusohjeita. Käynnistetään kelkat ja n. 110 km ajomatka yli jääpeitteisten järvien ja halki lumisten metsien alkaa. Iltapäivällä saavutaan Posion eräkeskukseen, jossa lämmin sauna ja maistuva illallinen odottavat. Yövytään mukavissa kelomökeissä tai huoneistossa, joissa on suihkut ja wc.

3. PÄIVÄ

Aamiaisen jälkeen matka syvemmälle erämaahan jatkuu. Jos lumiolot ovat hyvät, opetellaan ajamaan syvälumessa. Lounas valmistetaan nuotiolla. Päivän ajomatka on noin 100 km sääolojen ja osallistujien ajotaitojen mukaan. Iltapäivällä saavutaan Syötteelle, josta löytyvät Suomen komeimmat tykkylumipuualueet ja erittäin hienot maisemat. Syötteellä myös nautitaan illallinen, saunotaan ja yövytään.

4. PÄIVÄ

Aamiaiselta alkaa kelkkasafarin paluumatka Ranualle. Ajomatka tänään on noin 100 km. Iltapäivälla saavutaan Ranualle ja asiakkailla mahdollisuus käydä ajamassa rekikoirilla. Illalla useamman päivän ohjelma alkaa tuntua lihaksissa, käsissä ja jaloissa. Saunominen rentouttaa. Jäähyväisillallisella nautitaan Lapin herkkuja ja kerrataan safarin kokemuksia. Yövytään 4-6 hengen lomahuoneistoissa.

5. PÄIVÄ

Aamiaisen jälkeen kuljetus Rovaniemen lentokentälle. Automatkan vaihtoehtona kenttäkuljetukset voidaan järjestää moottorikelkoilla.

 

Hinta: 1309 € / hlö

Kesto: 5 päivää, 3 päivää safarilla

Ajankohta: talvikausi, tammi-huhtikuu

Ryhmän minimikoko 4 hlöä

Tärkeää: kuljettaja vähintään 16-vuotias (moottoripyöräkortti 125-kuutioiselle pyörälle). Safarien kelkat ovat Lynx 550 cc.

Hinta sisältää: kuljetukset, 4 yön majoituksen 4-6 hengen kelomökeissä, (varusteena suihku ja wc), ateriat (ensimmäisen illan illallisesta viidennen päivän aamiaiseen), safarit (1 hlö / kelkka, ajomatkat voivat muuttua sääolojen ja ryhmän ajotaitojen mukaan), varusteet (lämmin ajohaalari, kengät, sukat, kintaat, hattu, käsineet, kypärälakki ja kypärä) englanninkielinen opastus, vakuutukset (omavastuu on max. 550 €/kuljettaja/onnettomuus.)