Ikimuistoisia erämaaretkiä kaikkina vuodenaikoina

Wildlife Safariksen pääasiallista toiminta-aluetta ovat Ranuan, Rovaniemen ja Kuusamon väliset erämaat. Vesistörikas, faunaltaan ja pinnanmuodoiltaan vaihteleva erämainen metsäluonto on kaikkina vuodenaikoina jännittävä vaihtoehto Lapin puuttomalle tunturimaastolle.

Talvella järjestetään erikestoisia kelkka-, poro- ja huskysafareita ja kesällä melonta- ja kalastusretkiä. Safareita voi ostaa runsaan viikko-ohjelman mukaisina valmistuotteina tai ryhmäkohtaisesti räätälöityinä. Valmiiden ohjelmien minimiryhmäkoko on kaksi henkilöä.

Jokainen asiakkaamme omine erätaitoineen ja kokemuksineen on meille huolenpidon kohde. Poikkeuksetta elämän ensimmäinen retki suksilla ja lumikengillä kuperkeikkoineen tai porojen ja huskyjen ääntelyn pelästyminen ovat kuitenkin iloisia elämyksiä.

Kokouksenpitoon vai safarille?

Pulman voi ratkaista ottamalla molemmat. Kokouspuitteet ovat mainiot ja kokouspäivien sisältöä voidaan keventää ryhmän yhteisillä erämaaretkillä ja eläinpuistokäynneillä. Eläinten käyttäytymisen tarkkailu eläinpuistossa voi antaa vastaanottavaiselle mielelle hyviä vinkkejä johtoryhmän työskentelyyn. Lue lisää kokouspaketeista Lomakylä Gulo Gulon www-sivuilta.