Lomakylä Gulo Gulo

Gulo Gulo on eläinpuiston oma majoituskohde. Se sijaitsee eläinpuiston pihapiirissä ja safaritalon tuntumassa (katso alueen kartta!). Kaikki eläinpuiston palvelut ovat lähellä: ravintola, kokoustilat, myymälät, kotieläinpuisto, lasten leikkipuisto, talvella lumesta lapsille tehdyt lumi- ja jäärakenteet sekä joukko muita palveluita. Arktiset eläimet ovat osa loma-asuntojen ilmettä. Huoneistot on nimetty eläinlajien mukaan. Lomanviettäjän ottavat vastaan lumenvalkoiset eläinhahmot: jääkarhu, ilves, ahma ja susi. Myös majavalle, karhulle, huuhkajalle, naalille, korpille ja hirvelle on nimetty lomakylään nimikkohuoneistot.

Sijainti: Ranuan eläinpuisto (katso alueen kartta)

Varaukset: sales@gulo.fi, sales@wildlifesafaris.fi

Yleistiedot

Majoitus: Majoitustilat 120 hengelle

Huoneet: 20 nykyaikaisin mukavuuksin varustettua lomahuoneistoa. 18 huoneiston asuinala 65 m2, kahden 76 m2

Varustelu:
Alakerrassa tupakeittiö, tv, radio, langaton internet, hella, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin sekä astiat, makuuhuoneessa kaksi 105 cm levyistä vuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet, sauna, suihku ja wc, vaatteiden kuivauskaappi.

Yläkerrassa makuuhuone, jossa kaksi 105 cm levyistä vuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet, parvella kaksi 80 cm levyistä lisävuodetta, liinavaatteet ja pyyhkeet, suihku ja wc.

Muuta: Gulo Gulon asiakkaat voivat koko vierailunsa ajan – myös vapaa-aikanaan – käyttää lämmintä safarivarustusta.

Lisätietoja: gulo.fi/fi/