English Suomi По-русски
www.wildlifesafaris.fi » Safari-info

Hyvin varustettuna ja tyylikkäänä turvallisille safareille!

Safaritoiminnan keskus on eläinpuistossa sijaitseva 360 m2 safaritalo. Täällä safarivieraat otetaan vastaan ja varustetaan retkille. Tyylikkäät ja tarkoituksenmukaiset pukineet löytyvät kaiken ikäisille ja kokoisille. Lomakylä Gulo Gulon asiakkaat voivat koko vierailunsa ajan – myös vapaa-aikanaan – käyttää lämmintä safarivarustusta. 

Wildlife Safariksen kelkat soveltuvat täydellisesti safarikäyttöön. Ne ovat ekologisia, hiljaisia, vähäpäästöisiä, kahdelle rekisteröityjä nelitahtikelkkoja. Kelkkojen erikoisuutena on kolmen istuttava penkki, joka mahdollistaa lapsen istumisen kelkassa vanhempien kanssa. Kesällä siirtymiset kohteisiin tapahtuvat autoilla tai ohjattuina vaelluksina.

Turvallisuuteen ja onnettomuuksien ennalta ehkäisyyn kiinnitetään suurta huomiota kaikilla safareilla. Oppaat on koulutettu kaikkien riskien varalta ja ennen vaativia ohjelmia he opastavat myös asiakkaansa. Onnettomuuksien varalta Wildlife Safariksella on yhteinen pelastautumissuunnitelma toimialueen aluehälytyskeskuksen kanssa.